fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

7 razloga zašto kupci biraju Apotekamo

“Prezadovoljna saradnjom. Sve pohvale. Hvala na poklonu.”

“I ja dobila danas paket i obradovala se poklonu kao malo dete.”

“Svaka čast na brzini isporuke! Profesionalnost na prvom mestu. Odlični ste!”

“Odlična cena, brza i besplatna isporuka + pokloni koji su baš u ovom trenutku prava stvar. Izuzetno sam zadovoljna, samo tako nastavite.”

“Svaka čast na načinu poslovanja koji je usmeren na kupca. Prepričao sam svoje oduševljenje svim svojim prijateljima, i takođe ću, od sada samo kod Vas da naručujem.”
Pitate se šta je razlog ovakvih izliva zadovoljstva naših kupaca u porukama i komentarima koje svakodnevno dobijamo na Facebook i Instagram profilu? Odgovor vas čeka u redovima koji slede: 

Ušteda novca

Pošto sarađujemo sa velikim brojem apoteka, svakog meseca na apotekamo.rs možete da pronađete proizvode čija je cena niža od prosečne. Ovi proizvodi vas čekaju na naslovnoj strani (ispod banera) i obeleženi su roze tračicom sa napomenom “Niska cena”. Uz to, ne morate da konstantno pratite akcije i listate kataloge, jer vas svi akcijski artikli već čekaju na stranici “Akcija”. 

Ali, tu se ne zaustavljamo u nameri da vam pomognemo da zaista maksimalno uštedite i dobijete proizvode po non-stop dobrim cenama. Ako pronađete proizvod iz naše ponude na drugoj platformi u Srbiji po nižoj ceni, pošaljite nam link do tog proizvoda na email support@apotekamo.rs  ili na Facebook/Instagram Apotekamo stranicu.

Napravićemo ponudu za vas – dobićete mogućnost da kupite proizvod po toj ceni koju ste pronašli ili čak i nižoj, kao i besplatnu dostavu. 

Lako poručivanje

Širok asortiman ne znači i nepregledan sajt na kojem vam treba više vremena da pronađete ono što želite i da poručite, nego što vam treba da fizički odete do apoteke. Artikli su grupisani po kategorijama radi lakšeg snalaženja. 

Pretraga je jednostavna i intuitivna i imate mogućnost da poredite proizvode različitih proizvođača. Svaki proizvod je opisan, pa sa lakoćom možete da uporedte cenu, sastav ili namenu i poručute ono što vam više odgovara.

Osim toga, kada smo uočili da gotovo 80% naših kupaca kupovinu obavlja preko mobilnog telefona, poželili smo da im taj proces dodatno olakšamo. Zato smo kreirali i aplikaciju Apotekamo, koju možete besplatno preuzeti u Google Play prodavnici.

Veliki izbor proizvoda

Bez obzira da li vam treba losion za sunčanje, probiotik, suplementi ili četkica za zube, sve možete pronaći kod nas. Trenutno imamo preko 2.500 artikala i ta lista je svakog dana sve duža.

Želite proizvod koji niste uspeli da pronađete kroz pretragu? Slobodno nam pošaljite upit. Apotekamo tim će se potruditi da ga u što kraćem roku doda u asortiman.

Podrška od strane profesionalnog tima

Online kupovina ima mnogo prednosti (poput uštede vremena i novca), ali i jednu manu – nemate kome da se obratite kada naiđete na neki problem ili imate nedoumicu.

Ali, to kod nas nije slučaj. Ako imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, Apotekamo korisnički servis vam je u svakom trenutku na raspolaganju.

Brza i sigurna kupovina

Apotekamo spaja švedske standarde, nemačku preciznost i balkansku upornost i rad naše platforme je regulisan ne samo zakonima Republike Srbije, već i regulativom Evropske unije. A šta to za vas znači u praksi?

Da ne morate da brinete o prevarama koje su porasle tokom pandemije kada je u pitanju digitalno plaćanje. Naš kartični sistem plaćanja je podložan dvostrukoj kontroli – osim one koju sprovodi Banca Intesa, tu je Monri. Ova firma je među prvima u regiji dobila PCI DSS sertifikat nivoa 1. koji označava maksimalnu sigurnost prilikom upravljanja osetljivim kartičnim podacima i taj standard održava od 2010. godine.

Ne želite ipak da plaćanje obavite platnom karticom? Ne brinite. Na Apotekamo platformi omogućeno je i plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu (za kupce na teritoriji Republike Srbije).

Besplatna dostava

Čim izvršite porudžbinu, dobijamo obaveštenje i krećemo sa pakovanjem. Prosečno vreme isporuke je 3 do 4 dana, ali za bilo koji region u Srbiji isporuka se vrši najčešće u roku od 1 do 2 radna dana.

A osim što je brza i sigurna, dostava proizvoda koje ste poručili sa Apotekamo platforme je i besplatna. Da, dobro ste pročitali. Kao društveno odgovorna kompanija, deo sredstava smo usmerili i na pogodnosti kojima možemo da vas obradujemo i pomognemo vam da dodatno uštedite prilikom kupovine. U promotivnom periodu dostava je besplatna (važi za teritoriju Srbije) i to bez obzira na iznos ili težinu paketa/porudžbine.

Besplatna dostava za svaku porudžbinu

Pokloni

U želji da doprinesemo stabilizaciji epidemiološke situacije, odlučili smo da vam i u narednim nedeljama uz svaku kupovinu na Apotekamo online poklonimo 10 zaštitnih PLY maski koje imaju 3 sloja zaštite i gel za suvo pranje ruku. 

Pokloni nisu uslovljeni iznosom porudžbine – dobićete poklon paket (zajedno sa besplatnom dostavom), bez obzira da li je vrednost vaše porudžbine 200, 500 ili 2.000 dinara.

“Tražila sam nešto od kozmetike da poručim online, i znate kako to ide, počnu posle da iskaču reklame vezano za to što ste tražili. I iskoči mi ime apoteke koju prvi put vidim, i proizvod koji želim na sniženju. Uđem na sajt, stavim u korpu, kad ono i besplatna dostava. Danas mi je stigao paket, u kom sam na poklon dobila i paket od 10 zaštitnih maski i gel za dezinfekciju. Bravo za Vas @apotekamo.”

Kupac koji je u svemu zadovoljan našom uslugom je naš primarni cilj.
I zato kada se odlučite za bezbednu kupovinu, po non-stop dobrim cenama, uz besplatnu dostavu i poklone, čekamo vas na apotekamo.rs

    Pitajte farmaceuta