fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Sreća je poklon dati!

“Lepota darivanja je u punom srcu onoga ko poklanja.” 

Ovom mišlju vodili su se Apotekamo.rs i Orion telekom kada su odlučili da doniraju više hiljada Imuno paketa za naše najmlađe. Imuno paketi će biti podeljeni roditeljima dece u predškolskim ustanovama na teritoriji Beograda. Takođe, donaciju će dobiti i beogradska porodilišta i bolnice, u vidu pelena, krema i drugih bebi proizvoda. Ukupna vrednost donacije je preko 40.000.000 dinara.

Imunitet predstavlja odgovor našeg organizma na različite izazove iz spoljne sredine: bakterije, viruse i druge agense koji mogu ugroziti naše zdravlje. Imunitet dece se razvija i do 12. godine,  kada dostiže nivo odrasle osobe. Zbog toga je jačanje imuniteta važno za njihov zdrav i pravilan rast i razvoj.

Dolaskom hladnijeg vremena i sezone prehlade i gripa, roditelji se suočavaju sa brojnim izazovima u očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta svojih mališana. Tokom zimskih meseci dečiji imunitet, koji je još uvek u razvoju, treba da se izbori sa brojnim uzročnicima koji ga slabe i dovode do pojave prehlade, gripa i drugih infekcija. Među njima su i:

  • promene vremenskih uslova
  • niske zimske temperature
  • suv vazduh
  • nedostatak sunčevih zraka i D vitamina
  • čest boravak u zatvorenom prostoru koji se ne provetrava
  • direktni kontakti među decom u zatvorenim prostorijama
  • manja dostupnost svežeg voća i povrća

Veliki broj zaposlenih u kompanijama Apotekamo.rs i Orion telekom su i sami roditelji, pa odlično razumeju sve ove izazove sa kojima se porodice suočavaju. Zbog toga ove društveno odgovorne kompanije žele da pomognu roditeljima i da poklanjanjem imuno paketa daju svoj doprinos u očuvanju zdravlja naših najmlađih. Više hiljada imuno paketa će u narednom periodu biti podeljeno roditeljima dece u predškolskim ustanovama, na teritoriji grada Beograda. Takođe, drugi deo humanitarne akicje se ogleda u tome da će beogradska porodilišta i bolnice dobiti donaciju u pelenama, kremama i drugim bebi proizvodima. 

Orion telekom i Apotekamo.rs donacija
Orion telekom i Apotekamo.rs donacija

Apotekamo.rs i Orion telekom smatraju da je učestvovanje privatnog sektora od ključne važnosti za rešavanje okolnosti koje nas okružuju, kao i za stvaranje boljeg društva. Ovo je naročito važno kada je fokus na zdravlju i pravilnom razvoju njegovih najmlađih članova.

Udružujemo snage da ojačamo imunitet naših mališana, zato što je zdravlje uvek na prvom mestu!

    Pitajte farmaceuta