Dodaj u listu

Dodaj u listu

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD A15

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD A15

Dodaj u listu

Dodaj u listu

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD A15

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD A15

1.179,00 RSD

Besplatna dostava

Hormon sreće u tableti

Dejstvo 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD-a

Želite da smanjite osećaj uznemirenosti, anksioznosti i stresa, a da se pri tome osećate srećnije? Neka 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD postane vaš saveznik.

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD je dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice.

A šta su 5-HTP i SAMe?

5-HTP (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. 

SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca u našem telu koji služi kao gorivo za mnoge važne funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci odgovornih za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.

Studije su potvrdile da dodatni unos ove supstance smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju i pomaže u uspostavljanju balansa neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.

Uz 5-HTP i SAMe ovaj preparat sadrži i Vitamin B6, Vitamin B12 i inozitol, pa će vam biti odlična podrška u postizanju mentalne ravnoteže, dobrog raspoloženja i smanjenju osećaja zamora i iscrpljenosti.

Način upotrebe 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD-a:

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD sadrži dovoljnu količinu serotonina u sebi i zato se preporučuje da se konzumira samo jedna tableta dnevno.

Preparat deluje već posle 30 minuta, a u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa Serotonina optimalni rezultati se dobijaju već posle 7 dana redovne primene

Pakovanje 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD-a: 15 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

15 kapsula.

Sastav 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD-a: 5-HTP - 100mg SAMe - 75mg Vitamin B6 - 10mg Vitamin B12 - 500mcg Magnezijum - 40mg Inositol - 100mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno