Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA AKTIVNI UGALJ 20 KAPSULA

MAXMEDICA AKTIVNI UGALJ 20 KAPSULA

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA AKTIVNI UGALJ 20 KAPSULA

MAXMEDICA AKTIVNI UGALJ 20 KAPSULA

253,00 RSD

Besplatna dostava

Detoksikacija tela aktivnim ugljenom brza je pomoć po potrebi

SKU: 90003286 Tags: ,

MaxMedica Aktivni ugalj: Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno, i to ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i problema sa kožom i desnima. Kao sastavni deo kućne apoteke poželjno ga je imati sa sobom na putu, odmoru i na izletima.

Korišćen je i za lečenje određenih poremećaja i bolesti, uključujući hiperlipidemiju, bolesti jetre, bilijarnog trakta i bubrega. Takođe, oralno uneseni aktivni ugalj snižava nivo holesterola, smanjuje nadutost i količinu crevnog gasa. Aktivni ugalj predstavlja gastrointestinalni absorbens i može da ima hipoholesterolemicnu aktivnost.

Pakovanje: 20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KAPSULA

https://www.max-medica.com/sr/basic/aktivni-ugalj

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno