Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALOE VERA JUICE 500ML

ALOE VERA JUICE 500ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALOE VERA JUICE 500ML

ALOE VERA JUICE 500ML

744,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Aloe Vera sok

Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis. Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Ovaj sok je jedinstvena mešavina sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu, proizveden je hladnim ceđenjem što omogućava prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene.

Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselina i oligoelemenata. Sok aloje se tradicionalno koristi za pročišćavanje i jačanje organizma. Najčešće se preporučuje:za jačanje imuniteta (posledica visokog sadržaja mukopolisaharida). Antivirusni, antibakterijski i antizapaljenski efekti su posledica sadržaja brojnih enzima i antrahinona. Koristi se i za ublažavanje problema organa za varenje, posebno kod kolitisa i iritabilnog kolona za pročišćavanje organizma i izbacivanje toksina, kao i ublažavanje neželjenih dejstava pojedinih lekova (npr. hemioterapeutika) uz redovnu terapiju kod pacijenata sa dijabetesom tipa II za bolju kontrolu nivoa šećera u krvi za prevenciju ateroskleroze.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO. Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

500 ML

https://www.bgbitaliana.rs/proizvodi-proizvodi-sa-alojom/aloe-vera-sok.html

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno