Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALTIPRIM SIRUP 200 ML

ALTIPRIM SIRUP 200 ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALTIPRIM SIRUP 200 ML

ALTIPRIM SIRUP 200 ML

506,00 RSD

Besplatna dostava

Sirup protiv kašlja

Altiprim sadrži sirup korena belog sleza, ekstrakte korena jagorčevine i nadzemnog dela timijana i med – sastojke prirodnog porekla koji mogu imati pozitivan uticaj na zdravlje disajnih organa. Ovi sastojci blagotvorno deluju na sluzokožu disajnih organa i štite je od nadražaja, razređuju gusti bronhijalni sekret, pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olakšavaju disanje i iskašljavanje. Sirup se preporučuje kao sredstvo koje može pružiti olakšanje kod blagih tegoba disajnih puteva praćenih gustim bronhijalnim sekretom i kašljem.

Način upotrebe: Uzima se četiri puta dnevno po jedna kafena kašika. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Pre upotrebe sadržaj bočice promućkati.

Sastav: Aktivne supstance u 100 g proizvoda
Sirup korena belog sleza  (Althaeae sirupus) 71.0 g
Tečni ekstrakt herbe timijana (1:2.5)
(Thymi extractum fluidum (1:2.5)) 15.0 g
Med (Mel) 10.8 g
Tečni ekstrakt korena jagorčevine (1:2.5)
(Primulae extractum fluidum (1:2.5)) 3.0 g
Ostali sastojci:
Konzervans: Natrijum benzoat (Natrii benzoas) 0.2 g

Upozorenja: Ne preporučuje se upotreba proizvoda kod osoba koje su osetljive na neki od njegovih sastojaka. Proizvod sadrži najviše 6 % V/V etanola. Proizvod nije pogodan za primenu kod dijabetičara. Proizvod se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu i nije namenjen dijagnozi, prevenciji i lečenju bolesti.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 200ml

Sastav ALTIPRIM P sirupa: Sirup korena belog sleza, med, tinktura herbe timijana, tečni ekstrakt korena jagorčevine

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno