Dodaj u listu

Dodaj u listu

APIS GOLA ORALNI SPREJ 20ML

APIS GOLA ORALNI SPREJ 20ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

APIS GOLA ORALNI SPREJ 20ML

APIS GOLA ORALNI SPREJ 20ML

649,00 RSD

Besplatna dostava

Brza pomoć kod upale grla, krajnika i usne duplje

SKU: 25483013 Tags: ,

Brza pomoć kod upale grla,krajnika i usne duplje!

Sastav i dejstvo: Apis gola sprej za grlo, je 100% prirodnog složenog sastava jer pored standardizovanog devoskiranog ekstrakta Propolisa sadrži i biljne ekstrakte zbog čega ima povećanu efikasnost u otklanjanju neprijatnih simptoma a pri tome je bezbedan za upotrebu već od prve godine života i za stariju decu. Apis gola sprej za grlo je jedinstvenog sastava jer sadrži: PROPOLIS ekstrakt devoskirani standardizovani na 12%galagina (neoclaridan diterpen free) i prečišćene ekstrakte: TIMIJANA+ ŽALFIJE+ ACEROLE – prirodni izvor vitamina C. Zbog svog jedinstvenog sastava omogućava istovremeno udruženo dejstvo Api –terapije i Herbalne terapije na osetljivu sluzokožu grla i usne duplje.

Preporuka: faringitis(upala grla), tonzilitis(upala krajnika), stomatitis(upala desni), afte. Apis Gola sprej za grlo brzo i efikasno smanjuje crvenilo sluzokože grla, bol, grebanje otežano gutanje a ukoliko su prisutne Afte ubrzava njihovo zarastanje. Takođe sprečava rast bakterija i gljivica u usnoj duplji.

Upotreba: Pre upotrebe promućkati ! Za uzrast od 1-4 godine 3x dnevno, za uzrast od  4-12 godina 4x dnevno. Bez neoclaridan diterpena, ne sadrži alkohol, veštačke boje i zaslađivače, ne sadrži gluten, GMO free.

Pakovanje; 20ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20ML

Sastav i dejstvo: Apis gola sprej za grlo, je 100% prirodnog složenog sastava jer pored standardizovanog devoskiranog ekstrakta Propolisa sadrži i biljne ekstrakte zbog cega ima povecanu efikasnost u otklanjanju neprijatnih simptoma a pri tome je bezbedan za upotrebu vec od prve godine života i za stariju decu. Apis gola sprej za grlo je jedinstvenog sastava jer sadrži: *PROPOLIS ekstrakt devoskirani standardizovani na 12%galagina (neoclaridan diterpen free) i precišcene ekstrakte: TIMIJANA+ ŽALFIJE+ ACEROLE – prirodni izvor vitamina C. Zbog svog jedinstvenog sastava omogucava istovremeno udruženo dejstvo Api –terapije i Herbalne terapije na osetljivu sluzokožu grla i usne duplje.Preporuka: FARINGITIS(upala grla) AFTE TONZILITIS(upala krajnika) STOMATITIS(upala desni) Apis Gola sprej za grlo brzo i efikasno smanjuje crvenilo sluzokože grla, bol, grebanje otežano gutanje a ukoliko su prisutne Afte ubrzava njihovo zarastanje. Takodje sprecava rast bakterija i gljivica u usnoj duplji.Efikasnost: Ekstrakt Propolisa devoskiran i standardizovan na 12%Galagina Sinergizam API i Herbalne terapije Savremena složena formulacija Bezbednost : Bez neoclaridan diterpena Ne sadrži alkohol, veštacke boje i zasladjivace Ne sadrži Gluten(Gluten free), GMO free Upotreba: Pre upotrebe promuckati ! Za uzrast od 1-4 godine 3x dnevno Za uzrast od 4-12 godina 4x dnevno Pakovanje; 20ml

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno