Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

AUTAN RASPRŠIVAČ PORODIČNI 100ML

AUTAN RASPRŠIVAČ PORODIČNI 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

AUTAN RASPRŠIVAČ PORODIČNI 100ML

AUTAN RASPRŠIVAČ PORODIČNI 100ML

665,00 RSD

2 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Repelentsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata

SKU: 25036256 Tag:

Ovo repelentsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca, ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nežna.

Uputstvo: Nanesite sredstvo podjednako na sve delove tela koje želite zaštiti osim na područje oko  očiju, usta. Za dužu zaštitu nanesite sredstvo ponovo. Izbegavajte kontakt sredstva sa lakiranim površinama. Nakon upotrebe ne prskajte po vazduhu.

Upozorenja: Zapaljivo. Čuvajte van domašaja dece, pića i hrane za životinje. Ne nanositi na ranjenu, ogrebanu kožu. Izbegavajte dodir sa očima- u slučaju dodira sa očima, odmah dobro isperite sa vodom. Ne gutati. Oprezno koristite kod osetljive kože, može izazvati dermatološku iritaciju. Postupak nanošenja spreja kod dece sprovodi se u određenim vremenskim razmacima. Ne koristiti prečesto.

Pakovanje: 100ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

100ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno