Dodaj u listu

Dodaj u listu

AVENE AKERAT 10 zaštitna krema za telo 200ml

AVENE AKERAT 10 zaštitna krema za telo 200ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

AVENE AKERAT 10 zaštitna krema za telo 200ml

AVENE AKERAT 10 zaštitna krema za telo 200ml

2.400,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Namenjena je nezi suve kože sklone hiperkeratozi.

SKU: 9001158 Tag:

Dejstvo AVENE AKERAT 10 zaštitne kreme za telo

AVENE AKERAT 10 zaštitna krema za telo namenjena je nezi suve kože sklone hiperkeratozi, odnosno kad postoje hronične, preterano tvrde pločaste naslage na koži i kožna zadebljanja na delovima tela kao što su pete, laktovi, kolena, kao i kod tvrdokornih žuljeva.

Od urođenih stanja indikacija za primenu AVENE AKERAT 10 zaštitne kreme za telo je i najblaži oblik hiperkeratoze – keratosis pilaris ili tzv. guščija koža sa hrapavom kožom na spoljnim stranama nadlaktica, bedara, a ponekad i glutalne regije.

Specifičnost AVENE AKERAT 10 zaštitne kreme za telo je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mlečnu kiselinu, koje rešavaju problem ljuspi i kožnih zadebljanja.

Način upotrebe Dejstvo AVENE AKERAT 10 zaštitne kreme za telo

AVENE AKERAT 10 zaštitna krema za telo se nanosi 2 puta dnevno na celo telo kod osoba sa suvom ljuspastom kožom. Korišćenje preparata u okluziji poboljšava efikasnost.

Napomena: Ne nanositi na kožu dece mlađe od 3 godine. Ne nanositi na oštećena područja kože (rane, infekciji i sl.)

Pakovanje Dejstvo AVENE AKERAT 10 zaštitne kreme za telo: 200 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno