Dodaj u listu

Dodaj u listu

AVENE SUN FLUID SPF 50+ 50ML

AVENE SUN FLUID SPF 50+ 50ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

AVENE SUN FLUID SPF 50+ 50ML

AVENE SUN FLUID SPF 50+ 50ML

2.683,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Avene fluid sa zaštitinim faktorom

SKU: 70112047 Tag:

Avene Sun Fluid: Veoma visoka zaštita od sunca za normalnu i kombinovanu osetljivu kožu lica. Ovaj novi proizvod za zaštitu uključuje TriAsorB™, novi filter za zaštitu od sunca ultra širokog spektra, koji štiti od UV zraka i plave svetlosti talasne dužine do 450nm. TriAsorB™ omogućava 95% manje oštećenja ćelija uzrokovanih sunčevim zračenjem* i tako doprinosi efikasnijoj borbi protiv vidljivih oštećenja kože. *In vitro test na modelu rekonstruisane kože izloženom plavom svetlu. Fluid ostavlja nevidljiv i nemasni završni sloj, a koža ga izuzetno brzo apsorbuje.

Način upotrebe:

Pre izlaganja suncu nanesite ravnomerno na lice i vrat u količini od šest potisaka na dozator. Ponoviti nanošenje svaka dva sata i posle kupanja, brisanja peškirom i sporta.

Pakovanje: 50ML

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno