Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

Avene Sun SunSimed very high protect 80ml

Avene Sun SunSimed very high protect 80ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Avene Sun SunSimed very high protect 80ml

Avene Sun SunSimed very high protect 80ml

1.689,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Pruža vrlo visoku zaštitu od sunca osetljivoj koži

Avene SunSimed je proizvod namenjen za zaštitu kože preosetljive na sunce, kako bi se sprečio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze. Sprečava svetlošću izazvana DNK oštećenja, fotostarenje kože i oksidativni stres uzrokovan UVB i UVA vidljivim i infracrvenim zracima. Sadrži patentirane Avene fotozaštitne filtere koji pružaju optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka. Snažan antioksidans pretokoferil štiti ćelije od oksidativnog stresa, a Avene termalna voda deluje umirujuće i sprečava iritacije.

Način upotrebe:

Naneti ravnomerno svako jutro na lice i tokom dana na delove tela izložene suncu. Preporučene doze, lice dve doze, teme tri doze, vrat jedna doza, dekolte jedna doza, podlaktica jedna do dve doze po podlaktici, nadlaktica jedna doza po šaci. Ponovo primeniti u slučaju dužeg izlaganja suncu, jakog znojenja ili dodira sa vodom. Smanjivanje doze moze smanjiti nivo dobijene zaštite.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno