Dodaj u listu

Dodaj u listu

BABY RAPID HCG-TRAKA

BABY RAPID HCG-TRAKA

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BABY RAPID HCG-TRAKA

BABY RAPID HCG-TRAKA

319,00 RSD

Besplatna dostava

Test traka za rano otkrivanje trudnoće

BABY RAPID®hCG test traka za rano otkrivanje trudnoće namenjen je kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno posle nekoliko minuta, dajući pozitivan ili negativan rezultat testa na trudnoću.

Uputstvo: (Molimo pročitajte sve informacije u ovom uputstvu pre nego što uradite test.) Ne koristite test ukoliko je kesica pocepana ili oštećena. Ne koristite test posle isteka roka trajanja. Ne koristite jedan test više puta. Čuvajte na suvom, na temperaturi od 2-30°C, ali ne zamrzavajte. Kesica u kojoj se nalazi test treba da bude na sobnoj temperaturi pre otvaranja. Kada se jednom otvori, test treba da se iskoristi što je pre moguće. Čuvati van domašaja dece. Za in vitro dijagnostičku upotrebu. Nije za unutrašnju upotrebu. Sadržaj testa dovoljan je za jednu upotrebu.

Postupak izvođenja testa 1. Otvorite kesicu i izvadite test traku. 2. Uronite test traku u uzorak urina tako da strelice budu okrenute prema urinu. Pri potapanju ne prelazite označenu graničnu liniju. Izvadite traku posle 15 sekundi i položite je na čistu, suvu, neapsorbujuću površinu (kao što je poklopac posude za urin). 3. Sačekajte da se pojave obojene linije. U zavisnosti od koncentracije hCG-a, pozitivni rezultati mogu se videti za samo 40 sekundi. Za sve rezultate, sačekajte 5 minuta da biste potvrdili svoje zapažanje. Ne očitavajte rezultat posle više od 30 minuta.

Tumačenje rezultata:

POZITIVAN REZULTAT: Na traci su vidljive dve udaljene crveno obojene linije, jedna u polju kontrole (C), a druga u polju testa (T).

NEGATIVAN REZULTAT: Na traci je vidljiva samo jedna crveno obojena linija, u polju kontrole (C). U polju testa (T) ne pojavljuje se ni crvena niti ružičasta linija.

NEVAŽEĆI REZULTAT: Ne pojavljuje se kontrolna linija. Nedovoljna količina uzorka ili nepravilna proceduralna tehnika najverovatnije su razlozi za nepojavljivanje kontrolne linije. Pregledajte ponovo proceduru i ponovite test sa novom test trakom. Ako se ovaj problem opet pojavi, odmah prekinite sa upotrebom kompleta za testiranje i kontaktirajte lokalnog distributera.

Napomena: Intenzitet crvene boje u polju testa (T) varira u zavisnosti od koncentracije hCG-a prisutnog u uzorku. Međutim, ni kvantitativna vrednost ni stopa povećanja hCG-a ne mogu se utvrditi ovim kvalitativnim testom. Očekivane vrednosti BABY RAPID®hCG test traka za rano otkrivanje trudnoće ima osetljivost od 25 mIU/mL i može otkriti trudnoću već oko 10 dana posle eventualnog začeća. Koncentracija hCG-a povećava se na 5-50 mIU/mL nedelju dana posle oplođenja i dostiže nivo od 100 mIU/mL u vreme prve izostale menstruacije. Uzorak urina mora se uzeti u čistoj i suvoj posudi. Poželjno bi bilo koristiti uzorak prve jutarnje mokraće budući da on obično sadrži najveću koncentraciju hCG-a. Međutim, uzorci urina koji se uzmu u bilo koje doba dana takođe se mogu koristiti.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

25 ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno