Dodaj u listu

Dodaj u listu

Babytol Neonate kapi 10ml

Babytol Neonate kapi 10ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Babytol Neonate kapi 10ml

Babytol Neonate kapi 10ml

1.119,00 RSD

Besplatna dostava

Kapi za normalizaciju crevne flore

Babytol Neonate For you su kapi za normalizaciju crevne flore kod dece rođene carskim rezom, prevremeno rođene dece i kod novorođenčadi i male dece koja su na antibiotskoj terapiji. Namenjene su za oralnu primenu, a dodaju se majčinom mleku ili u mlečne formule. Babytol Neonate sadrži kombinaciju šest korisnih sojeva lactobacila i bifidobakterija koje značajno povećavaju efikasnost primene ovog preparata. To su: Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve. Pakovanje sadrži 10 ml.

Doziranje i način primene
Nakon carskog reza: 2x dnevno, tri meseca od rođenja. Pun efekat se postiže primenom do uvođenja pretežno nemlečne ishrane. Antibiotska terapija: 2x dnevno uz antibitsku terapiju i tri nedelje nakon nje. Prevremeno rođene bebe: 1x dnevno (bebe rođene pre 37. gestacijske nedelje), 2x dnevno (bebe rođene posle 37. gestacijske nedelje) tri meseca od rođenja.

Sastav
Sadrži kombinaciju 6 korisnih sojeva laktobacila i bifidobakterija i to: Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno