Dodaj u listu

Dodaj u listu

Beres Actival Kid A30

Beres Actival Kid A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Beres Actival Kid A30

Beres Actival Kid A30

659,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Jača prirodni imunitet deteta

Beres Actival Kid je dodatak ishrani namenjen deci koji sadrži vitamine i minerale. Koristi se za jačanje imuniteta, za pravilan rast i razvoj dece, za poboljšanje apetita. Pakovanje sadrži 30 tableta koje se žvaću i imaju ukus jagode.

Doziranje i način primene
Beres Actival Kid sadrži 30 tableta za žvakanje sa ukusom jagode, koje se uzimaju posle jela. Doziranje zavisi od uzrasta deteta, tj deca do tri godine uzimaju jednu tabletu na dan, deca od 4 do 10 godina uzimaju dve tablete na dan, a deca preko 11 godina mogu uzeti tri tablete dnevno.

Sastav
Preparat sadrži vitamine, minerale i oligoelemente, bez šećera, sa dodatkom zaslađivača. Ne sadrži laktozu ni gluten i pogodan je za dijabetičare.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno