Dodaj u listu

Dodaj u listu

BEVIPLEX B FTBL A30

BEVIPLEX B FTBL A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BEVIPLEX B FTBL A30

BEVIPLEX B FTBL A30

244,00 RSD

Besplatna dostava

Upotrebom BEVIPLEX B film tableta podmiruju se dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani.

SKU: 20001030 Tag:

Upotrebom BEVIPLEX B film tableta podmiruju se dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno povoljno deluju na nervni sistem, takođe doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlezda. BEVIPLEX B FILM TABLETE namenjene su: deci za pravilan rast i razvoj, osobama sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (redukcione dijete, dijete bogate ugljenim hidratima, rekonvalescentima, akutna i hronična oboljenja), osobama izloženim težim fizičkim i umnim naporima (sportistima, rekreativcima, đacima), osobama sa slabim apetitom, osobama koje konzumiraju alkohol, osobama koje imaju problema sa kožom (akne, suva koža), posle duže upotrebe antibiotika, starijim osobama.

Način primene: Deca iznad 12 godina i odrasli: dnevno popiti po 1 film tabletu uz malo vode.

Upozorenje: BEVIPLEX B film tablete ne smeju koristiti osobe koje su alergične na vitamine B grupe ili bilo koji sastojak proizvoda kao i osobe na terapiji levodopom. Bolesnici koji boluju od šećerne bolesti BEVIPLEX B film tablete mogu koristiti samo posle konsultacije sa svojim lekarom.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na temperaturi do 25°C. Čuvati van domašaja dece. Ne sme se koristiti posle isteka roka upotrebe označenog na pakovanju.

Pakovanje: 30 film tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30KOM

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno