Dodaj u listu

Dodaj u listu

BILOMAG FORTE CAPS 120(90+30GRATIS)

BILOMAG FORTE CAPS 120(90+30GRATIS)

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BILOMAG FORTE CAPS 120(90+30GRATIS)

BILOMAG FORTE CAPS 120(90+30GRATIS)

1.301,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Bilomag Forte – za memoriju i koncentraciju

Bilomag Forte – za memoriju i koncentraciju, koji se razlikuje od ostalih sličnih proizvoda jer u sebi sadrži čak 4 aktivna sastojka: Lecitin, Magnezijum, Vitamin B6 i Ginko Biloba.

1 Kapsula sadrži:
• Ginkgo Biloba 90 mg
• Lecitin 100 mg
• Magnezijum 120 mg
• Vitamin B6 1,4

Dnevno preporučena doza: 1 kapsula dnevno Za Ginkgo Biloba se veruje da ima nootropna svojstva i uglavnom se koristi za poboljšanje memorije i koncentracije. Lecitin – farmakološka upotreba lecitina je u terapiji neuroloških bolesti i demencije. Magnezijum je potreban za više od 300 biohemijskih reakcija u telu. On pomaže u održavanju normalne funkcije mišića i nerava. Neke studije sugerišu da kombinacija vitamin B6-magnezijum može pomoći kod poremećaja pažnje (deficita), navodeći napredak u hiperaktivnosti, preosetljivosti, agresivnosti i boljoj školskoj pažnji.

Pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno