Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Atoderm Intensive balzam 500 ml

Bioderma Atoderm Intensive balzam 500 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Atoderm Intensive balzam 500 ml

Bioderma Atoderm Intensive balzam 500 ml

2.662,00 RSD

Besplatna dostava

Bioderma Atoderm Intensive je balzam namenjen za negu vrlo suve i osetljive, netolerantne, iziritirane i atopične kože koju prati crvenilo i svrab, na licu i telu kod beba, dece i odraslih.

Dejstvo Bioderma Atoderm Intensive balzama

Bioderma Atoderm Intensive balzam je namenjen za svakodnevnu negu vrlo suve i osetljive, iziritirane kože koju prati svrab, crvenilo i iritacija. Koristi se kao umirujuća nega za kožu lica i tela, kod beba, dece i odraslih. Bioderma Atoderm Intensive balzam deluje tako što ojačava kožnu barijeru i povećava imunitet kože, a istovremeno umiruje svrab, crvenilo i iritaciju.

Bioderma Atoderm Intensive balzam se može koristiti samostalno ili kombinovano sa kortikosteroidima za lokalnu primenu.

Način upotrebe Bioderma Atoderm Intensive balzama

Bioderma Atoderm Intensive balzam se koristi svakodnevno, jednom ili dva puta na dan. Nanosi se blagim pokretima, na čistu i suvu kožu lica ili tela.

Pakovanje Bioderma Atoderm Intensive balzama: 500 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno