Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Hydrabio gel-krema 40ml

Bioderma Hydrabio gel-krema 40ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Hydrabio gel-krema 40ml

Bioderma Hydrabio gel-krema 40ml

1.857,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Obezbeđuje intenzivnu hidrataciju, momentalno i dugoročno.

Dejstvo Bioderma Hydrabio gel – kreme

Bioderma Hydrabio gel – krema sa patentiranim biološkim kompleksom Aquagenium™, obezbeđuje intenzivnu hidrataciju, momentalno i dugoročno.

Bioderma Hydrabio gel – krema podstiče kožu da aktivira svoje prirodne kapacitete za hidrataciju stimulišući proizvodnju akvaporina, kanalića za vodu, koji zadržavaju vodu koja je koži potrebna. Zahvaljujući emulziji inspirisanoj teksturom epidermisa, aktivni sastojci Aquagenium™ patenta prodiru duboko u kožu i deluju ciljano. Koža na taj način obnavlja svoje prirodne kapacitete za hidrataciju.

Način upotrebe Bioderma Hydrabio gel – kreme

Hydrabio gel – krema se nanosi na očišćenu kožu lica i vrata ujutru i/ili uveče. Za čiščenje lica pogodno je koristiti Hydrabio micelarnu vodu.

Kao glavni sastojci Bioderma Hydrabio gel krema mogu se naći ekstrakt semena jabuke, vitamin E i ostale pomoćne supstance. Preparat je osvežavajućeg mirisa.

Pakovanje Bioderma Hydrabio gel – kreme: 40 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno