Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Hydrabio krema 50ml

Bioderma Hydrabio krema 50ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Hydrabio krema 50ml

Bioderma Hydrabio krema 50ml

1.857,00 RSD

Besplatna dostava

Bioderma Hydrabio krema se korisiti za svakodnevnu dubinsku negu i hidrataciju suve, veoma suve i osetljive kože lica i vrata kod odraslih ljudi.

Dejstvo Bioderma Hydrabio kreme

Bioderma Hydrabio krema se koristi za svakodnevnu dubinsku negu i hidrataciju suve, veoma suve i osetljive kože lica i vrata kod odraslih ljudi. Svojim sastojcima Bioderma Hydrabio krema intenzivno ishranjuje i hidrira kožu, pojačava njenu otpornost čineći je mekom, elastičnom i blistavom. Odlično se podnosi i koristi se i kao podloga za šminku.

Način upotrebe Bioderma Hydrabio kreme

Bioderma Hydrabio krema se koristi svakodnevno za negu kože lica i vrata. Nanosi se ujutru i uveče blagim utrljavanjem na čistu i suvu kožu. Za čiščenje lica pogodno je koristiti Bioderma Hydrabio micelarnu vodu.

Pakovanje Bioderma Hydrabio kreme: 50 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno