Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+, 40ml

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+, 40ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+, 40ml

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+, 40ml

2.025,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Štiti kožu od štetnog UV zračenja trenutno i dugoročno.

Dejstvo Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+ kombinuje tri aktivna sastojka – vitamin C, vitamin E i Centella asiatica sa solarnim filterima za zaštitu širokog spektra ( UV i IR) i stvara zaštitu od sunca koja prevenira i smanjuje vidljive znake fotostarenja, kao što su fleke, bore i gubitak tonusa. Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+ sadrži i Cellular Bioprotection patent – pravu unutrašnju biološku zaštitu koja čuva i stimuliše prirodnu odbranu kože od štetnih efekata sunčevog zračenja.

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+ je lagane teksture i može biti odlična podloga za šminku. Vodootporna je, otporna na visoke temperature i vlagu, a SPF zadržava osam sati.

Način upotrebe Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+

Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+ nanesite samostalno ili nakon dnevne kreme. Nanesite ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu (manja količina proizvoda smanjuje nivo fotozaštite). Nanesite ponovo pre i nakon plivanja, trljanja peškirom ili sportskih aktivnosti.

Pakovanje Bioderma photoderm Spot-Age SPF 50+: 40 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno