Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Sebium Night Peel 40ml

Bioderma Sebium Night Peel 40ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Sebium Night Peel 40ml

Bioderma Sebium Night Peel 40ml

2.097,00 RSD

Besplatna dostava

Bioderma Sebium Night peel – Koncentrat koji ujednačava ten sa efektom nove kože razvijen za mešovitu i masnu kožu sa nepravilnostima.

Dejstvo Bioderma Sebium Night Peel

Bioderma Sebium Night Peel je koncentrat koji ujednačava ten sa efektom nove kože razvijen za mešovitu i masnu kožu sa nepravilnostima.

Bioderma Sebium Night Peel pruža koži efikasnost nežnog kućnog pilinga za kombinovanu i masnu kožu protiv nepravilnosti:

– 15% glikolna kiseline je odgovorno za efekat pilinga. Ova AHA kiselina se prirodno nalazi u voću i dermatolozi je često koriste u formi pilinga zbog visoke efikasnosti i tolerancije. Ima površinsko keratolotičko delovanje. Smanjuje mrlje i ožiljke, vraćajući koži sjaj i podstiče obnovu kože
– Fluidactiv™ patent kompleks biološki reguliše kvalitet sebuma, sprečavajući zapušavanje pora i ograničavanje nastanak mrlja.
– pantenol umiruje i obnavlja kožnu barijeru

Način upotrebe Bioderma Sebium Night Peel

Nanositi svako veče Bioderma Sebium Night Peel u trajanju od 4 nedelje, a zatim napraviti pauzu od minimum mesec dana. Preporuka je da se koristi 4 puta godišnje, sa smenom godišnjih doba. Osetljiva koža može da oseti osećaj nelagodnosti ili pojavu blagog crvenila. Ukoliko do ovoga dođe, ne nanosite proizvod svako veče već ređe. Izbegavajte zonu oko oka i usana. Ne izlagati se suncu za vreme upotrebe, u slučaju izlaganja suncu, koristiti visoku zaštitu od sunca.

Pakovanje Bioderma Sebium Night Peel: 40 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno