Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOKAP Delicato farba za kosu 7.33 zlatna žito plava

BIOKAP Delicato farba za kosu 7.33 zlatna žito plava

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOKAP Delicato farba za kosu 7.33 zlatna žito plava

BIOKAP Delicato farba za kosu 7.33 zlatna žito plava

1.089,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Farba za kosu

SKU: 00805d Tag:

Biokap Nutricolor Delicato 7.33 je prirodna boja za kosu, bez amonijaka, rezorcinola, parabena i parafenilendiamina. Nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Ne sadrži amonijak, rezorcinol, paraben i p-fenilendiamin, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat na boju. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo. Zbog odsustva sintetičkih boja i supstanci, može se koristiti za farbanje kose trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Osnovni sastojci ove farbe su biljni proteini pšenice, soje, pirinča i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.

Način primene:
Koristiti po uputstvu. Osobama podložnim alergijskim reakcijama, savetuje se prethodni test (malu količinu proizvoda naneti na podlakticu 48h pre farbanja).

Sastav:
Osnovni sastojci: tricorepair complex (biljni proteini pirinča; lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri) i arganovo ulje iz organskog uzgoja, bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E.

Pakovanje: 140ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno