Dodaj u listu

Dodaj u listu

ČAJ LIPA CVET 50G

ČAJ LIPA CVET 50G

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ČAJ LIPA CVET 50G

ČAJ LIPA CVET 50G

191,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Čaj od lipe

SKU: 20007116 Tags: ,

Hemijski sastav : Cvet lipe sadrži preko 1% flavonoida, oko 10% sluzi, leukoantocijanidine i etarsko ulje.

Upotreba : Kao sredstvo za olakšanje znojenja kod infekcija praćenih povišenom temperaturom, groznicom i kašljem. U narodnoj medicini se koristi: Kao sredstvo za izmokravanje, olakšanje varenja, smirenje grceva i za umirenje.

Ograničenja u upotrebi : Ne preporučuje se srčanim bolesnicima. Način pripreme i upotreba čaja : Supenu kašiku lipovog cveta preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta zatim čaj procediti i zasladiti po želji. Piti 2-3 šolje čaja dnevno.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

50GR

Kao lekoviti deo biljke koristi se : Osušen cvet (Tiliae flos) Hemijski sastav : Cvet lipe sadrži preko 1% flavonoida, oko 10% sluzi, leukoantocijanidine i etarsko ulje. Upotreba : Kao sredstvo za olakšanje znojenja kod infekcija praćenih povišenom temperaturom, groznicom i kašljem. U narodnoj medicini se koristi: Kao sredstvo za izmokravanje, olakšanje varenja, smirenje grčeva i ua umirenje. Ograničenja u upotrebi : Ne preporučuje se srčanim bolesnicima. Način pripreme i upotreba čaja : Supenu kašiku lipovog cveta preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta zatim čaj procediti i zasladiti po želji. Piti 2-3 šolje čaja dnevno.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno