Dodaj u listu

Dodaj u listu

ČEPOVI ZA UŠI SILIKONSKI ANATOMSKI A2

ČEPOVI ZA UŠI SILIKONSKI ANATOMSKI A2

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ČEPOVI ZA UŠI SILIKONSKI ANATOMSKI A2

ČEPOVI ZA UŠI SILIKONSKI ANATOMSKI A2

349,00 RSD

Besplatna dostava

2 čepića za uši od silikona

SKU: 9002241 Tag:

Silikonski čepovi za uši. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo. Ne propušta buku, vodu i vetar. Silikonski čepići za uši sastoje se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotrebljiv materijal idealno je rešenje za zaštitu ušiju. Moguće je fleksibilno oblikovati ga, efikasno hermetizuje i na osnovu dermatološki ispitanih karakteristika prijatan je i blag za nošenje.

Upotreba: Silikonske čepiće za uši čistim prstima više puta čvrsto gnječiti i od materijala oblikovati kuglu. Izbegavajte duguljastu formu! Za dečije uši je moguće čepiće malo smanjiti. Upotrebljavati samo dovoljno velik čepić koji se ne raspada. Kuglu plasirati u suv i čist ušni otvor. Kuglu oprezno pritiskati u ušni otvor, tako da se dobro uglavi i da se slušni kanal dobro zapuši. Ne stavljati previše duboko! Odstranjivanje: Čepić oprezno u jednom komadu izvući prstima iz uha. Ne upotrebljavati čvrste predmete kao pomagala.

Napomena: OHROPAX Silicon čepići za uši nisu otrovni. Držite ih van domašaja beba i male dece, jer u slučaju gutanja nepažnjom mogu dospeti u dušnik. Čepići za zaštitu od buke za višekratnu upotrebu po EN 352-2:2002

Kao zaštita od buke: Čepići za uši moraju se neprestano nositi na mestima gde se stvara buka. Kao zaštita od vode: Vodite računa o tome da se čepić može olabaviti kod snažnijih pokreta kao što su skakanje, kraul-plivanje ili ronjenje i da u tom slučaju više ne postoji dovoljna zaštita. Kod hroničnih oboljenja ušiju i povreda bubanjske opne pre upotrebe konsultovati lekara ili apotekara.

Dok ne upotrebljavate čepiće za uši, čuvajte ih u čistom i suvom stanju u kutiji i štitite ih od ekstremnih temperatura i od direktne sunčeve svetlosti. Određene hemijske supstance mogu da naude ovom proizvodu.

Čepići mogu da se upotrebljavaju višekratno. Čepićii se mogu prati toplom vodom i blagim sapunom. Upotrebljavajte samo čiste i suve čepiće. Zamenite čepiće na kojima se nalazi vidljiva prljavština koja ne može da se ukloni ili čepiće koji su usled duže upotrebe izgubili svoju elastičnost i time popustili u svom hermetičnom dejstvu.

Pakovanje: 2 čepića

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

2 ČEPIĆA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno