Dodaj u listu

Dodaj u listu

COLIPREV KAPI 15ml

COLIPREV KAPI 15ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

COLIPREV KAPI 15ml

COLIPREV KAPI 15ml

1.590,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Protiv kolika kod beba

COLIPREV kapi se koriste kad god hranite bebu, tokom prvih 3-4 meseci starosti, sve do vremena kada laktaza proizvedena u crevima u dovoljnim količinama počinje da deluju na laktozu. Nakon ovog perioda, COLIPREV® se mora isključivati postepeno. Predlaže se da naznačena doza po obroku u početku bude smanjena na pola, onda naizmenično između obroka, dok se ne svede na jednom dnevno, pre nego što se COLIPREV® potpuno isključi iz upotrebe. Ako se u toku perioda u kojem se COLIPREV® isključuje iz obroka bebe infantilne kolike nastave ili vrate, preporučuje se da se početna šema upotrebe ponovi.

Način upotrebe: Sa majčinim mlekom stavite adekvatan broj kapi u prethodno sterilisanu kašičicu i ubacite ih direktno u usta bebe, prateći uputstvo iz tabele za doziranje o broju kapi po obroku, u zavisnosti od uzrasta bebe. Nastavite dojenje kao i obično. Dodajte COLIPREV® kapi u umereno zagrejanu formulu prema tabeli za doziranje. Bacite formulu koja je ostala posle hranjenja. U slučaju da se priprema obroka za bebu vrši unapred, dodajte 4 kapi COLIPREV®-a u mlečnu formulu i čuvajte je u frižideru 4 sata. U izuzetnim slučajevima, u kojima beba ima jake grčeve, upotreba COLIPREV kapi može postepeno povećavati, kap po kap, do maksimuma od 12 kapi po obroku.

Važna napomena: COLIPREV® je enzim, i kao takav može biti uništen toplotom. Preporučuje se da se dodavanje COLIPREV® mleku vrši kad je mleko umereno toplo ili na sobnoj temperaturi. Uvek pažljivo pratite uputstva za upotrebu sadržana u ovom letku. Nemojte dodavati COLIPREV® u mleko koje je previše toplo ili previše hladno. Ako se grčevi nastavljaju i pored upotrebe COLIPREV kapi , obratite se lekaru.

Čuvanje: Čuvati na suvom mestu, u originalnom pakovanju, na temperaturi ispod 25º C. Izbegavajte izlaganje proizvoda svetlosti i toploti. Čuvati van domašaja dece. Otvoreno pakovanje, ukoliko se ne koristi u međuvremenu, baciti nakon 3 nedelje. Nemojte koristiti nakon isteka roka naznačenog na pakovanju proizvoda.

ColiPrev® se sastoji samo od prirodnih sastojaka, enzim laktaza je njegova glavna komponenta. Sastav: 56,9% laktaza, 25% glicerol, 17,2% voda, 0.9 % stabilizator – Kalijum hlorid Visoko aktivni enzim laktaza je ekstrahovan iz gljivice Aspergillus Orizae koja je izvor biološki aktivne laktaze stabilne čak i u pH sredini želudačne kiseline.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

15ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno