Dodaj u listu

Dodaj u listu

D-MANOZINN BOČICA 62,6G

D-MANOZINN BOČICA 62,6G

Dodaj u listu

Dodaj u listu

D-MANOZINN BOČICA 62,6G

D-MANOZINN BOČICA 62,6G

3.291,00 RSD

Besplatna dostava

D-MANOZINN® – za odstranjivanje bakterije E. coli

SKU: 25786001 Tag:

D-MANOZINN® (d-mannose) je dijetetski supplement registrovan u Srbiji kao hrana sa posebnom medicinskom namenom koji u svom sastavu sadrži čistu d-manozu, prosti šećer. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta. Najveći broj pacijenata je prezadovoljan korišćenjem d-manoze bez neželjenih dejstava što je glavni argument koji govori u korist d-manoze.

D-MANOZINN oslobađa urinarni trakt od bakterije E coli. Kad urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul D-MANOZINN®-a bivaju izbačene iz organizma putem urina.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

54G

https://www.innventa-pharm.com/d-manozinn/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno