Dodaj u listu

Dodaj u listu

DH AKTIV OMEGA 3 FORTE 60 CAPS

DH AKTIV OMEGA 3 FORTE 60 CAPS

Dodaj u listu

Dodaj u listu

DH AKTIV OMEGA 3 FORTE 60 CAPS

DH AKTIV OMEGA 3 FORTE 60 CAPS

1.151,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Doppelherz aktiv Omega 3 Forte

Adekvatno vežbanje i zdrava ishrana su važni elementi zdravog životnog stila. Neizbalansirana ishrana često uključuje previše zasićenih masti, životinjskih masti i holesterola.
Bitne polinezasićene masne kiseline, poput omega-3 masnih kiselina, generalno se ne uzimaju previše često, a organizam ne može da ih sintetizuje.

Omega-3 masne kiseline uključuje dokosaheksaensku kiselinu (DHA) i eikosapentaensku kiselinu (EPA). Pozitivni efekti omega-3 masnih kiselina su prona_x001C_đeni međ_x001C_u eskimima na Grenlandu, što je zaću_x001C_đuje pošto je njihova ishrana neizbalansirana i unos masti veoma visok, a s druge strane cirkulacija zdrava čak i kod starijih ljudi.

Danas se zna da je ova činjenica zasnovana na visokom unosu omega-3 masnih kiselina putem njihovog glavnog obroka, ribe.
Omega-3 masne kiseline imaju važnu ulogu u zdravlju srca i naročito balansu holesterola i triglicerida.

Preporučuje se:
– za zdravlje krvnih sudova i srca
– osobama sa povišenim krvnim pritiskom
– osobama sa povećanim trigliceridima u krvi

Način primene: Jedna kapsula dnevno.

Pakovanje: 60 kapsula.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno