Dodaj u listu

Dodaj u listu

DH AKTIV VITAMINI ZA OCI 30 CAPS

DH AKTIV VITAMINI ZA OCI 30 CAPS

Dodaj u listu

Dodaj u listu

DH AKTIV VITAMINI ZA OCI 30 CAPS

DH AKTIV VITAMINI ZA OCI 30 CAPS

810,00 RSD

Besplatna dostava

Doppelherz vitamini za oči

PREPORUČUJU SE:
– za zaštitu i očuvanje vida
– osobama koje svakodnevno naprežu oči
(čitanje, rad na računaru, vožnja kola noću, malo sna itd.)
– za prevenciju i dopunu lečenja određenih bolesti oka.

Sastojci Doppelherz®-a Vitamina za oči su ključni za proces vida i daju podršku integralnim funkcijama očiju. Pored toga, Doppelherz® Vitamini za oči pomažu da se oči zaštite od štetnog uticaja sunčeve svetlosti. Kao važna komponenta zaštite ćelija oni su takođe neophodni za očuvanje i funkcionalnu sposobnost sočiva. Specijalno formulisana kombinacija sastojaka Doppelherz® aktiv
Vitamina za oči štiti i poboljšava strukturu i funkcionalnost očiju.

Lutein i zeaksantin se mogu naći u gotovo svom zelenom povrću. Ako se tokom ishrane unosi dovoljna količina luteina i zeaksantina, oni mogu pomoći očima i vidu.

“Žuta mrlja” mrežnjače sadrži visoku koncentraciju luteina i zeaksantina koji su neophodni za zaštitu ovog dela očiju od UV zračenja sunčeve svetlosti.

Zajedno sa drugim hranljivim sastojcima lutein i zeaksantin mogu zaštititi mrežnjaču i na taj način i celo oko od negativnih spoljnih uticaja.

Način primene: 1 kapsula dnevno.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno