Dodaj u listu

Dodaj u listu

DJUMBIR U PRAHU 50G BIOHERBAL

DJUMBIR U PRAHU 50G BIOHERBAL

Dodaj u listu

Dodaj u listu

DJUMBIR U PRAHU 50G BIOHERBAL

DJUMBIR U PRAHU 50G BIOHERBAL

162,00 RSD

Besplatna dostava

Dijetetski suplement

SKU: 1206749 Tag:

Đumbir u prahu je vrhunske arome i blago ljutog ukusa. Ovaj djumbir u prahu potiče iz kontrolisanog uzgoja organske proizvonje. Eko sertifikat garantuje da ovaj đumbir prilikom uzgoja u polju nije bio tretiran pesticidima i đubren mineralnim fertilizatorima, a u pripremama za fazu čuvanja nije izložen visokim temperaturama i jonizirajućem zračenju.

Da bi đumbir u prahu sačuvao svoju aromu, ukus i lekovitost najbolje je da ga čuvate na suvom, hladnom i tamnom mestu.

Đumbir u prahu je poznat po svojim mnogobrojnim lekovitim svojstvima. Pored toga što stimuliše apetit, on ubrzava cirkulaciju, jača imunitet, deluje protiv upalno, a može se koristiti i kod pravljenja obloga od đumbira.

Đumbir u prahu se koristi kao začin mnogim jelima, pri čemu jela postaju ukusnija i nutritivno vrednija. Pored toga što se koristi kao začin, đumbir u prahu možete koristiti i za pripremu toplih napitaka i čajeva.

Pakovanje: 50 gr

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno