Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr. Viton Liver Detox A30

Dr. Viton Liver Detox A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr. Viton Liver Detox A30

Dr. Viton Liver Detox A30

1.649,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dr. Viton Liver detox predstavlja jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i antioksidanasa koji doprinise održavanju normalne funkcije jetre i nivoa masti u krvi.

Dr. Viton Liver detox predstavlja jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i antioksidanasa koji doprinise održavanju normalne funkcije jetre i nivoa masti u krvi. Zahvaljujući prisustvu biljnih ekstrakata dolazi do poboljšanja apetita i varenja hrane.

Vitamin E, N-acetil-L-cistein i glutation su snažni antioksidansi i u kombinaciji sa šisandrom i silimarinom, koji doprinose antioksidativnoj zaštiti, sprečava se oštećenje jetre od slobodnih radikala. Badelj (mlečni čičak) ima dokazano zaštitno delovanje na jetru zahvaljujuću svojim antiinflamatornim, antioksidativnim, antifibroznim i metaboličkim efektima. Holin doprinosi normalnoj funkciji jetre i metabolizmu masti, njegov nedostatak može dovesti do masne jetre. Artičoka snižava povišeni nivo masti i triglicerida u krvi, sprečava nastanak aterosklerotskog plaka i deluje hepatoprotektivno (štiti jetru). Tradicionalno se koristi za ublažavanje simptoma stomačnih tegoba kao što su bol, nadimanje i gasovi. Maslačak, kurkuma i đumbir stimulišu lučenje žuči. Maslačak poboljšava varenje i pomaže kod gubitka apetita. Rizom đumbira se koristi za poboljšanje varenja hrane i kod blažih spazama u gastrintestinalnom traktu, koje prate nadutost i flatulencija.

Dr. Viton Liver detox, upotreba:
• Održava normalnu funkciju jetre.
• Regeneriše i štiti ćelije jetre.
• Pomaže uspostavljanju normalnih nivoa enzima jetre.
• Zaštita od štetnog uticaja slobodnih radikala.
• Oporavak jetre od štetnog uticaja alkohola, lekova, toksina, nepravilne ishrane ili ostalih uzroka.
• Dovodi do regulacije lipidnog statusa.
• Bolje varenja hrane i regulacija rada digestivnog trakta.
• Povećava lučenje žuči.
• Sprečava nadimanje.
• Oporavak nakon mamurluka.

Način primene:
Odrasli: uzeti 1 tabletu dnevno sa 200 ml vode.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno