Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr. Viton melatonin B6 A30

Dr. Viton melatonin B6 A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr. Viton melatonin B6 A30

Dr. Viton melatonin B6 A30

469,00 RSD

Besplatna dostava

Melatonin je hormon epifize koji se sintetiše iz aminokiseline triptofana.

SKU: 31034Y Tags: ,

Dr. Viton Melatonin B6 doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite i pozitivno utiče na tok, kvalitet i trajanje sna. Može smanjiti broj buđenja u toku noći. Takođe doprinosi ublažavanju poremećaja ciklusa spavanja povezanih sa promenom vremenskih zona (džetleg efekat). Blagotvorno deluje na spavanje kod osoba koje su pod stresom, rade u smenama, kod starijih osoba, kao i kod svih koji imaju problema sa spavanjem.

Melatonin je hormon epifize koji se sintetiše iz aminokiseline triptofana. Odgovoran je za regulisanje cirkadijalnog ritma. Poboljšava ukupan kvalitet sna i olakšava uspavljivanje. Istraživanja pokazuju da melatonin ima i značajno antioksidativno delovanje, neutrališe delovanje slobodnih radikala i usporava starenje organizma.
Vitamin B6 doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Neophodan je za normalan razvoj i funkcionisanje mozga i za stvaranje hormona koji regulišu raspoloženje. Takođe pomaže telu da proizvodi melatonin i važan je za pravilno funkcionisanje kardiovaskularnog, digestivnog, imunog, mišićnog i nervnog sistema.

Dr. Viton Melatonin B6, upotreba:
• Pomaže kod nesanice i isprekidanog sna
• Poboljšava trajanje kao i kvalitet sna
• Ublažava simptome povezane sa promenom vremenskih zona
• Pomaže osobama koje su pod stresom
• Pomaže kod poremećenog ritma spavanja (rad noću ili u smenama)

Način primene:
Odrasli:1 kapsula dnevno pre odlaska na spavanje.

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno