Dodaj u listu

Dodaj u listu

Elephant vitamin K, D mangan, cink 1+1 gratis

Elephant vitamin K, D mangan, cink 1+1 gratis

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Elephant vitamin K, D mangan, cink 1+1 gratis

Elephant vitamin K, D mangan, cink 1+1 gratis

700,00 RSD

Besplatna dostava

Dijetetski suplement

Dejstvo ELEPH.VIT.K D MANGAN CINK kapsula

ELEPH.VIT.K D MANGAN CINK kapsule su vitaminsko-mineralni spoj koji doprinosi pravilnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma iz hrane, minerala koji kostima osigurava čvrstinu.Vitamin D je liposolubilni vitamin neophodan za apsorbciju kalcijuma i očuvanje optimalnog nivoa kalcijuma i fosfata u krvi kako bi se omogućila normalna mineralizacija kostiju. Cink ima važnu ulogu u očuvanju gustine kostiju, dok je mangan uključen u procese stvaranja/obnavljanja hrskavice i kolagena, i doprinosi smanjenju zapaljenskih procesa u zglobovima.

Zahvaljujući vitaminima K i D, manganu i cinku, proizvod predstavlja idealnu kombinaciju optimalnih doza vitamina i minerala neophodnih za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje zdravlja i funkcije koštano-zglobnog sistema.

ELEPH.VIT.K D MANGAN CINK se preporučuje kao dodatak terapiji osteoporoze, ženama u menopauzi, kod preloma kostiju za njihovo brže zarastanje, uz suplemente kalcijuma, osobama srednjeg i starijeg životnog doba, sportistima i rekreativcima.

Način upotrebe:

Odrasli 1 kapsula dnevno uz glavni obrok.

Napomena: Proizvod se ne preporučuje deci, trudnicama, dojiljama, osobama na antikoagulantnoj terapiji, osobama koje boluju od hiperkalijemije i insuficijencije jetre, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda.

Pakovanje: 2 kutije po 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 2 kutije po 30 kapsula

Sastav ELEPH.VIT.K D MANGAN CINK kapsula: 15 mg cinka (kao cink-glukonat), 4 mg mangana (kao mangan-sulfat), 100 μg vitamina K (kao fitomenadion) i 10 μg vitamina D (kao holekalciferol)

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno