Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin DermoPure regenerativni tretman 40 ml

Eucerin DermoPure regenerativni tretman 40 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin DermoPure regenerativni tretman 40 ml

Eucerin DermoPure regenerativni tretman 40 ml

1.863,00 RSD

Besplatna dostava

Smanjuje ključne simptome masne i problematične kože.

Dejstvo Eucerin DermoPure regenerativnog tretmana

Inovativni Eucerin DermoPure regenerativni tretman smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak.

Eucerin DermoPure regenerativni tretman je pogodan je za akne blagog do umerenog stepena: 10% kompleks hidroksi kiselina sadrži veoma efikasnu kombinaciju kiselina za piling – glikolnu kiselinu, salicilnu kiselinu i polihidroksilnu kiselinu. Ove kiseline pomažu da se obnovi površinski sloj kože, očiste pore, smanji razmnožavanje bakterija, uklone mrtve ćelije kože i spreči pojava novih akni i bubuljica. Formulacija takođe sadrži likokalkon A, koji dokazano smanjuje upalu i iritacije.

Eucerin DermoPure regenerativni tretman se ne preporučuje osobama koje su na medikamentoznoj terapiji akni.

Način upotrebe Eucerin DermoPure regenerativnog tretmana

Nanositi Eucerin DermoPure regenerativni tretman uveče na temeljno očišćenu kožu. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom, kao i sa upaljenom ili oštećenom kožom. Za savršenu negu masne kože, nakon regenerativnog tretmana možete koristiti DermoPure matirajući fluid.

Pakovanje Eucerin DermoPure regenerativnog tretmana: 40 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno