Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin sun pigment control fluid za zaštitu od sunca spf50 50 ml

Eucerin sun pigment control fluid za zaštitu od sunca spf50 50 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin sun pigment control fluid za zaštitu od sunca spf50 50 ml

Eucerin sun pigment control fluid za zaštitu od sunca spf50 50 ml

1.853,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Prevenira nastanak hiperpigmentacija izazvanih suncem i efikasno ublažava već postojeće hiperpigmentacije.

SKU: 3658Y Tag:

Dejstvo Eucerin Sun Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+

Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, namenjen da pomogne u prevenciji nastanka hiperpigmentacije izazvane suncem.

Napredna spektralna tehnologija kombinuje foto-stabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa likokalkonom A, koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ sadrži i gliciretinsku kiselinu, koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Formulacija dodatno sadrži thiamidol, efikasni i patentirani sastojak koji deluje u korenu problema nastanka hiperpigmentacije. On vidljivo smanjuje tamne fleke i vremenom, uz redovnu primenu, sprečava njihov ponovni nastanak.

Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ je prijatne, lagane teksture, koja se brzo upija. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj koži.

Način upotrebe Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+

Nanesite Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ ujutro, posle ili umesto redovne hidratantne nege za lice. Možete ga koristiti u kombinaciji s ostalim Eucerin preparatima za negu lica, poput onih iz Eucerin anti-pigment linije. Po potrebi, nakon nanošenja Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca nanesite šminku.

Pakovanje Eucerin Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+: 50 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno