Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin Sun Losion za zaštitu dečje kože od sunca SPF 50+ 150 ml

Eucerin Sun Losion za zaštitu dečje kože od sunca SPF 50+ 150 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin Sun Losion za zaštitu dečje kože od sunca SPF 50+ 150 ml

Eucerin Sun Losion za zaštitu dečje kože od sunca SPF 50+ 150 ml

1.749,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF50+

SKU: 25036656 Tag:

Dejstvo EUCERIN SUN LOSIONA BABY SPF50+

Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF50+ je posebno namenjen da zaštiti kožu dece starije od godinu dana od opekotina izazvanih sunčevim zracima i pruži biološku zaštitu ćelija za smanjeni rizik od dugotrajnih oštećenja kože izazvanih UV zračenjem.

EUCERIN SUN LOSION BABY SPF50+ za zaštitu od sunca za decu pruža sveobuhvatnu zaštitu od sunca. Visoko efikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa Tinosorb S pružaju pouzdanu zaštitu od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Gliciretinska kiselina štiti DNK tako što podržava prirodnu zaštitu DNK i mehanizme obnavljanja. Moćan antioksidant likokalkon A štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Dodatno, EUCERIN SUN LOSION BABY SPF50+ sadrži glicerin koji hidrira kožu i jača njenu prirodnu barijernu funkciju. Svojstva: vodootporan, bez parfema, bez boja, bez parabena. Zadovoljava standarde EU i Udruženja za licnu negu Cosmetics Europe.

Način upotrebe EUCERIN SUN LOSIONA BABY SPF50+

Nanositi EUCERIN SUN LOSION BABY SPF50+ obilno pre izlaganju suncu i ponovo nanositi često, posebno posle plivanja, brisanja peškirom i znojenja da se održi prvobitna zaštita. Nedovoljno nanesena količina preparat za zaštitu od sunca umanjuje učinak zaštite. Izbegavati dodir sa tekstilom i grubim površinama radi izbegavanja fleka.

Preterano izlaganje suncu je opasno. Izbegavati intenzivno podnevno sunce i prekomerna izlaganja, jer čak ni preparati za zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite od sunca (SPF) ne pružaju 100% zaštitu. Ne izlagati bebe i malu decu neposrednoj sunčevoj svetlosti. Odgovarajuće prekriti decu, što podrazumeva šešir za sunce, majica i naočare za sunce i koristiti preparate za zaštitu od sunca sa visokim SPF.

Pakovanje EUCERIN SUN LOSIONA BABY SPF50+: 150 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

150ML

Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF50+ je posebno namenjen da zaštiti kožu dece starije od godinu dana od opekotina izazvanih suncevim zracima i pruži biološku zaštitu celija za smanjeni rizik od dugotrajnih oštecenja kože izazvanih UV zracenjem

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno