Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75 ml

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75 ml

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75 ml

1.345,00 RSD

Besplatna dostava

Intenzivna nega za lokalnu primenu.

SKU: 26644Y Tags: ,

Dejstvo Eucerin UreaRepair Plus Kreme sa 30% uree

Eucerin UreaRepair Plus Krema sa 30% uree pruža izrazito suvoj koži intenzivnu negu koja joj je potrebna. Formulacija sadrži jedinstvenu kombinaciju:

-visoku koncentraciju 30% uree koja vrši eksfolijaciju
-ceramide koji obnavljaju barijernu funkciju kože
-prirodne vlažeće faktore koji obezbeđuju hidrataciju i zadržavanje vode unutar kože

Eucerin UreaRepair Plus Krema sa 30% uree je intenzivni tretman koji se nanosi samo lokalno, na problematične regije, a ne na celo telo. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju kako je koža vidljivo mekša nakon jedne nedelje primene, uz kontinuirano poboljšanje uz redovnu primenu.

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree pogodna je za područja obuhvaćena hiperkeratozom (medicinski pojam za zadebljanje kože) i za osobe sa psorijazom i keratosis pilaris. Takođe, može da se koristi kao dodatna nega uz propisanu terapiju. Eucerin UreaRepair Plus tretman sa 30% uree ne treba koristiti na otvorenim ranama.

Način upotrebe Eucerin UreaRepair Plus Kreme sa 30% uree

Nanesite Eucerin UreaRepair Plus Kremu sa 30% uree jednom ili dva puta dnevno na lokalizovane regije izrazito suve, zadebljale, grube i kože koja se ljuspa, na kolenima, stopalima, rukama ili laktovima. Nije namenjeno za primenu na celom telu. Ne nanositi na otvorene, vlažne ili rane koje krvare. Izbegavati područje oko očiju.

Pakovanje Eucerin UreaRepair Plus Kreme sa 30% uree: 75 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno