Dodaj u listu

Dodaj u listu

FEMMABIOTIC A20

FEMMABIOTIC A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

FEMMABIOTIC A20

FEMMABIOTIC A20

1.259,00 RSD

Besplatna dostava

Femmabiotic je inovativni proizvod namenjen svakoj ženi za obnavljanje vaginalne flore i sprečavanje nastanka vaginalnih i urinarnih infekcija.

Femmabiotic je inovativni proizvod namenjen svakoj ženi za obnavljanje vaginalne flore i sprečavanje nastanka vaginalnih i urinarnih infekcija. Normalna vaginalna flora je od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način sprečavaju nastanak vaginalnih infekcija. Femmabiotic obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH i sprečava nastanak vaginalnih ali i urinarnih infekcija. Kliničkim studijama je potvrđeno da su najzastupljeniji sojevi laktobacila u vaginalnoj flori kod žena naših podnevlja upravo oni koji se nalaze u Femmabiotic-u, pa možemo reči da je Femmabiotic specijalno formulisan i namenjen svim ženama na našim područijima.

Način primene:
Jedna kapsula dnevno pola sata pre obroka.

Sastav:
Lactobacillus acidophilus 4 x 109 CFU, Lactobacillus rhamnosus 1 x 109 CFU, Lactobacillus gasseri 1 x 109 CFU, Lactobacillus crispatus 1 x 109 CFU

Pakovanje:
20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno