Dodaj u listu

Dodaj u listu

Fitobalm balzam gel 50 ml

Fitobalm balzam gel 50 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Fitobalm balzam gel 50 ml

Fitobalm balzam gel 50 ml

399,00 RSD

Besplatna dostava

Ublažava simptome prehlade

SKU: 20206Y

Fitobalm balzam gel se može koristiti kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života, u slučaju: prehlade, kašlja, akutnog i hroničnog bronhitisa, akutne upale sinusa, bolova u mišićima zbog gripa. Etarska ulja mirte i bora deluju kao antiseptici, šire bronhije i olakšavaju iskašljavanje, dok etarsko ulje jele ima umirujuće dejstvo na respiratorne organe. Ricinusovo i ulje slatkog badema hidriraju, umiruju i neguju kožu. Fitobalm nanet na grudi i leđa deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve, olakšava disanje i umiruje kašalj.

Doziranje i način primene

Fitobalm balzam gel je potpuno prirodan i bezbedan preparat namenjen deci od prvih dana rođenja pa za sve uzraste. Koristiti spolja tri do četiri puta u toku dana, a posebno se preporučuje upotreba pre spavanja. Malu količinu gela otvorenom šakom naneti na ledja i grudi deteta. Napomena: Zbog potpuno prirodnog sastava i prirodnog procesa geliranja, moguća je pojava belog sloja u vidu belih tačaka ili belog prstena na površini proizvoda što ne utiče na kvalitet, efikasnost i bezbednost upotrebe gela.

Sastav

Bademovo ulje, ricinusovo ulje, eterična ulja mirte, srebrnog bora i jele, tokoferol acetat, Cl 61565, Cl 47000, Cl 42090, geraniol, linalol, limonen.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno