Dodaj u listu

Dodaj u listu

Fitolat tablete A45

Fitolat tablete A45

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Fitolat tablete A45

Fitolat tablete A45

826,00 RSD

Besplatna dostava

Održava laktaciju tokom celog perioda dojenja

Fitolat podstiče stvaranje majčinog mleka, bilo da smanjenu količinu mleka rezultuje stres nakon porođaja ili napor ili neki drugi faktor. Biljni sastojci tableta: hmelj, verbena, komorač i grčko seme ubrzavaju nadolaženje mleka, povećavaju količinu izlučenog mleka, smanjuju uznemirenost, bolove tokom menstruacije, zatim pozitivno utiču na varenje i ublažavaju grčeve kod beba.

Doziranje i način primene:

Preporučuje se dojiljama odmah nakon porođaja 3 puta dnevno po 1 tableta, pre jela sa dosta vode u prvih 6 meseci, a kasnije tokom celog perioda dojenja 2 puta dnevno po 1 tableta. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i osobama preosetljivim na sastojke preparata.

Sastav:

Aktivni sastojci Fitolata su iz biljnih izvora: hmelja (Humulus Lupulus) 170 mg, komorača (Foeniculum Vulgare) 300 mg, piskavice (Trigonela foenum-greacum)170 mg i verbene (Verbena officinalis) 26 mg. Tablete su bez etanola, alkoholnih ekstrakata, veštačkih boja, aroma, zaslađivača, glutena i GMO (genetski modifikovanih organizama). U pakovanju se nalazi tableta.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno