Dodaj u listu

Dodaj u listu

FLOBIAN CPS A20

FLOBIAN CPS A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

FLOBIAN CPS A20

FLOBIAN CPS A20

1.350,00 RSD

Besplatna dostava

Jedna kapsula preparata Flobian®  sadrži minimum 20 milijardi živih liofiliziranih ćelija Lactobacillus plantarum 299v.

Jedna kapsula preparata Flobian®  sadrži minimum 20 milijardi živih liofiliziranih ćelija Lactobacillus plantarum 299v.Redovno korišćenje preparata Flobian pomaže da se ublaže svi simptomi iritabilnog kolona (nervoznih creva): eliminišu gasovi, smanji nadutost, otkloni bol u stomaku, reguliše dinamika pražnjenja creva. Flobian pospešuje fermentaciju u crevima, kao i proizvodnju masnih kiselina kratkih lanaca. Na taj način se omogućava regenerisanje površinskog sloja zida creva,  i reguliše stvaranje gasova koji su jedan od osnovnih uzroka nastanka iritibilnog kolona. Uspostavlja normalan režim rada pražnjenja creva i popravlja sve gastrointestinalne funkcije. Otporan je na kiselu sredinu želuca i enzime probavnog sistema.

Doziranje: Odrasli i deca starija od tri godine:  1 kapsula dnevno. Nema ograničenja upotrebe. U potpunosti siguran, mogu ga koristiti i trudnice i dojilje.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno