Dodaj u listu

Dodaj u listu

FLONIVIN-BS KAPS 16x35mg

FLONIVIN-BS KAPS 16x35mg

Dodaj u listu

Dodaj u listu

FLONIVIN-BS KAPS 16x35mg

FLONIVIN-BS KAPS 16x35mg

495,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

FLONIVIN – BS® je mikrobiološki preparat koji kao aktivnu supstancu sadrži spore bakterija soja Bacillus IP S832.

SKU: 10001205 Tag:

FLONIVIN – BS® je mikrobiološki preparat koji kao aktivnu supstancu sadrži spore bakterija soja Bacillus IP S832. Nakon oralne primene FLONIVIN – BS® reguliše i balansira crevnu floru i sprečava razvoj patoloških mikroorganizama, ublažavajući na taj način gastrointestinalne tegobe, kao što je dijareja. Zbog toga se FLONIVIN – BS® koristi u lečenju crevnih poremećaja infektivnog porekla kao i lečenju dijareja prouzrokovanih dugotrajnom antibiotskom terapijom.

Lek FLONIVIN – BS® ne smete koristiti: ukoliko imate alergiju na bilo koji sastojak leka. U slučaju pojave bilo kog simptoma alergijske reakcije odmah prestanite sa uzimanjem leka. Obavezno zatražite savet lekara pre nego što uzmete FLONIVIN-BS® ako: imate temperaturu preko 38C, primetite tragove krvi ili sluznice u stolici, proliv traje duže od dva dana, imate intenzivni proliv praćen dehidratacijom i gubitkom telesne težine, ako je dijareja praćena jakim bolom u stomaku.

Upozorenja: Cele, neotvorene kapsule ne smete davati deci uzrasta do tri godine. Primena drugih lekova: aktivni sastojak leka FLONIVIN – BS® je Bacillus IP 5832, bakterijski soj koji može biti uništen delovanjem nekih antibiotika. Zbog toga se ne preporučuje uzimanje leka FLONIVIN – BS® sa antibioticima. Nisu poznate interakcije leka FLONIVIN – BS® sa probiotskim mikroorganizmima. Nisu poznate interakcije leka FLONIVIN – BS® sa hranom ili pićima. Nema podataka koji se odnose na primenu leka FLONIVIN – BS® u toku trudnoće i perioda dojenja. Konsultujte se sa Vašim lekarom pre primene ovog leka.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

16 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno