Dodaj u listu

Dodaj u listu

Florabalance Bulardi 10 kapsula

Florabalance Bulardi 10 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Florabalance Bulardi 10 kapsula

Florabalance Bulardi 10 kapsula

519,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Florabalance Bulardi 10 kapsula.

Florabalance probiotik se koristi kod odraslih i dece starije od šest godina u slučajevima kada postoji oštećenje crevne flore praćenje dijarejom, grčevima, povraćanjem. Florabalans bulardi je probiotik izbora kada je u pitanju terapija antibioticima.

Doziranje i način primene:
Odrasli i deca starija od šest godina jedna do dve kapsule dnevno uz dovoljno tečnosti. Kod dece mlađe od šest godina primenjuje se jedna kapsula dnevno. U slučajevima da se kapsula ne može progutati, sadržaj kapsule rastvoriti u vodi ili soku. Proizvod ne treba uzimati sa vrućim napicima.

Sastav:
U sastav proizvoda ulaze probiotske bakterije i gljiva Saccharomyces boulardii kao i prebiotik inulin. Može sadržati u tragovima proteine mleka i laktozu kao potencijalne alergene.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno