Dodaj u listu

Dodaj u listu

Geladrink Fast kapsule A360

Geladrink Fast kapsule A360

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Geladrink Fast kapsule A360

Geladrink Fast kapsule A360

5.019,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Ublažava pojave kao što su bolovi u zglobovima, upala i otoci (edemi) u zglobovima.

Prirodan i potpuno bezbjedan preparat, koji ublažava bolove, upale i otoke (edeme) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.
Koristi se kod: bolova zglobova prilikom kretanja nakon mirovanja, bolova mišića, izrazitog ograničenja pokretljivosti i osjetljivosti na hladnoću i klimatske uslove, bolova nakon većeg opterećenja.

Način primene:
Geladrink Fast se uvek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 meseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 meseca. Geladrink Fast u obliku kapsula – dnevno se uzima 2×6 ili 3×4 kapsule, sa dosta vode, posle jela. Kapsule su želatinske, lako se gutaju i brzo otapaju u stomaku. Nisu štetne po sistem organa za varenje.

Sastav: Gelita kolageni peptidi 4750 mg, Boswellin – Boswellia Serrata 900 mg, Silimarin 50 mg, vitamin C 100 mg, vitamin E 70 mg TE, selen 70 µg, Vitamin B6 2 mg, vitamin B12 6 µg, folna kiselina 400 µg, Bakar 1 mg

Pakovanje: 360 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno