Dodaj u listu

Dodaj u listu

Geladrink Forte kapsule A360

Geladrink Forte kapsule A360

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Geladrink Forte kapsule A360

Geladrink Forte kapsule A360

5.089,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice.

Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.
Namenjen je pacijentima sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Način primene:
Geladrink Forte u obliku kapsula – dnevno se uzima 2×6 ili 3×4 kapsule, sa dosta vode, posle jela. Kapsule su želatinske, lako se gutaju i brzo otapaju u stomaku. Nisu štetne po sistem organa za varenje. Koristite od 2 do 3 meseca. Terapiju je dobro ponoviti 2 do 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća!

Sastav: Gelita kolageni peptidi 3328 mg, Glukosamisulfat 1500 mg, Hondroitinsulfat 800 mg, MSM prirodni 600 mg, Boswellia Serrata 100 mg, Vitamin C 100 mg, Vitamin E 36 mg, Selen 50 µg, Mangan 2 mg

Pakovanje: 360 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno