Dodaj u listu

Dodaj u listu

GLINA BELA 150G

GLINA BELA 150G

Dodaj u listu

Dodaj u listu

GLINA BELA 150G

GLINA BELA 150G

506,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 20029001 Tag:

Opis proizvoda: Prirodna glina za oralnu upotrebu, dodatak ishrani mineralnog porekla. Efikasnost gline bila je poznata još u drevnom Egiptu. Zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokomprocentu minerala i oligoelemenata, njenim korišćenjem se poboljšava imunitet organizma. Takođe, glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti. Glina ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom. Negativni efekti gline su nepoznati. Važne napomene:  Glinu ne treba pirpemati u metalnim posudama i sa metalnim priborom. Jednom korišćena glina je za bacanje.

Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline (pije se i aplikuje). Glinu treba uzimati najmanje 5 sata pre ili posle upotrebe lekova i preparata vitamina i minerala, u suprotnom može doci do smnajenja njihove efikasnosti.  Glina se uvek pije pola sata pre jela ili dva – tri sata posle jela, osim u slučaju trovanja. Glina se potapa u prokuvanu (ohlađenu) ili mineralnu, negaziranu vodu.  Piti dovolno vode (6-8 caša dnevno).  Glina je dodatak ishrani i nije zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.  Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.  Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podeljenu na tri dela, sa malo više vode. Trudnice i žene koje doje treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja preparata.

Način upotrebe: Postupak pripreme gline je uvek isti – svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline, najbolje drvenu, potpiti u čašu vode (ne mešati) i poklopiti. Ostaviti da prenoći. Glina se potapa u prokuvanu prohlađenu ili mineralnu negaziranu vodu.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

150 G

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno