Dodaj u listu

Dodaj u listu

Guam blato hladno 1kg

Guam blato hladno 1kg

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Guam blato hladno 1kg

Guam blato hladno 1kg

6.430,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Blato od algi protiv celulita namenjeno je koži koja je osetljiva i ima proširene vene i kapilare.

Guam hladno blato od algi protiv celulita je blato sa dodatkom divljeg kestena i mentola ima povoljan efekat na proširene vene i ispucale kapilare, a dubinski deluje na celulit i masnje naslage. Za vreme tretmana hladnim blatom oseća se dubinsko hlađenje kože prvih 15-20 minuta.U ovom pakovanju ima 10 do 12 tretmana od 45 minuta. Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja.

Način primene:
Pre upotrebe neophodno je blato dobro izmešati, zatim umasirati u srednjem sloju na površini kože, obući Guam sauna pantalone ili umotati noge folijom preko blata i pričekati 45 minuta. Nakon toga blato isprati sa kože tuširanjem. Tretman primeniti dva dana uzastopno, a zatim svaki treći dan. Pauza nakon destak tretmana mora da bude 20 dana.

Pakovanje: 1kg

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno