Dodaj u listu

Dodaj u listu

Guam blato stomak 500gr

Guam blato stomak 500gr

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Guam blato stomak 500gr

Guam blato stomak 500gr

4.035,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, eteričnih ulja i trava za eliminaciju masnih naslaga.

SKU: 3415d Tags: ,

Guam blato za stomak je proizvod koji sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, eteričnih ulja i trava, a koristi se za eliminaciju masnih naslaga. Ovo blato ima trostruko dejstvo: sprečava zadržavanje vode u organizmu, posebno u zoni stomaka i struka, redukuje masne jastučiće i postepeno poboljšava figuru, a koži celog tela daje tonus i čvrstinu.

Način primene:
Pre upotrebe, blato dobro promešati, pa ga naneti u srednjem sloju na zonu masnih naslaga. Obući sauna pantalone Guam i sačekati 45 minuta. Nakon toga isprati vodom, a radi postizanja boljih rezultata, naneti GUAM Snell Termalnu kremu za stomak. Tretmane ponavljati svaki drugi dan. Za vreme tretmana s blatom, normalno je da se oseća lagano peckanje tokom prvih 15-20 minuta tretmana. Nije namenjeno koži koja je osetljiva i sklona iritacijama. U tom slučaju, pre korišćenja treba uraditi test. Ne preporučuje se korišćenje u trudnoći i za vreme dojenja.

Pakovanje: 500gr

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno