Dodaj u listu

Dodaj u listu

Guam Fango krema noćna 500ml

Guam Fango krema noćna 500ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Guam Fango krema noćna 500ml

Guam Fango krema noćna 500ml

5.470,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Noćna blatna krema za mršavljenje, drenažu i protiv celulita.

Guam Fango noćna krema pretvara spavanje u kozmetički tretman. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, odlična je alternativa tretmanu sa blatima. Fluidna lagana krema, brzo se upija i ima blago termalno dejstvo, tako da mogu da je koriste svi tipovi kože. Stimuliše mikrocirkulaciju kožnog tkiva, vrši eliminaciju toksina, ima drenažno dejstvo i sprečava akumulaciju masnih naslaga. Primenjuje se pre spavanja, redukuje neestatske pojave na koži koji su uzrokovani otokom i modelira figuru.

Guam Fango noćna krema stvara osećaj prijatne topline koji je praćen prijatnim aktivnim peckanjem.

Način primene:
Naneti u malo većoj količini na zone koje su zahvaćene celulitom svako veče pre spavanja, najmanje 14 dana. Neophodno je dobro umasirati kremu sve dok se ne postigne potpuna apsorpcija. Izbegavati kontakt sa oštećenom kožom i ranama, očima i sluzokožom.

Pakovanje: 500ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno