Dodaj u listu

Dodaj u listu

Hansaplast Aqua Protect A20

Hansaplast Aqua Protect A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Hansaplast Aqua Protect A20

Hansaplast Aqua Protect A20

259,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Vodootporni flasteri koji su pogodni za zaštitu manjih rana.

SKU: 11682Y Tag:

Hansaplast flaster aqua protect vodootporni predstavljaju vodootporne flastere koji su pogodni za zaštitu manjih rana. Pošto je izrađen od vodootpornih materijala, pouzdan je za upotrebu u toku tuširanja i plivanja. U pakovanju ima 20 flastera, a postoje dve različite dimenzije.

Način primene:
Hansaplast flaster aqua protect vodootporni, fleksibilni flasteri štite ranu od spoljašnih uticaja i olakšavaju njeno zarastanje. Flasteri se veoma lako i jednostavno aplikuju i prianjaju na kožu tako da štite ranu. Prethodno ranu dobro i pravilno očistiti, potom kožu oko rane ili povrede dobro osušiti i nalepiti flaster tako da nelepljivi jastučić bude iznad rane. Svaki flaster treba koristiti samo jedanput.

Pakovanje: 20 flastera

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno