Dodaj u listu

Dodaj u listu

Hyalfit gel sa hladećim efektom 120+25% ml

Hyalfit gel sa hladećim efektom 120+25% ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Hyalfit gel sa hladećim efektom 120+25% ml

Hyalfit gel sa hladećim efektom 120+25% ml

1.045,00 RSD

Besplatna dostava

Brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola

Hyalfit gel je preparat za masažu koji ima umirujuće dejstvo na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja pri čemu veoma brzo i dugotrajno dovodi do olakšanja simptoma. Kombinacija mentola sa alkoholom poboljšava prokrvljenost, hladi i olakšava apsorpciju aktivnih supstanci. Uravnotežena kombinacija tri biljke u Hyalfit gelu (indijski tamjan – Boswellia serrata, gavez, divlji kesten) svojim blagotvornim dejstvom poboljšava pokretljivost koštano – zglobnog sistema. Hijaluronska kiselina prisutna u Hyalfit gelu je sastavni deo sinovijalne tečnosti zglobova.

Doziranje i način primene:

Hyalfit gel upotrebljava se dva do četiri puta u toku dana. Nanosi se na mišiće i/ ili zglobove pri čemu je važno da se uvek temeljno umasira. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od tri godine. Ne treba ga nanositi na sluznice, kožu koja ima bilo kakva oštećenja ili otvorene rane. Izbegavati kontakt sa očima.

Sastav:

Ekstrakt indijskog tamjana (Bowelia serrata), ekstrakt korena gaveza, ekstrakt divljeg kestena, mentol i eukaliptus, hijaluronska kiselina.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno